EğitimGündemManşet

GÜZEL SANATLARDA MEZUNİYET HEYECANI

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar FakültesiMuğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesinden mezun olan öğrenciler için “9.Mezuniyet Sergisi ve Töreni” düzenlendi.

Ortakent-Yahşi Mahallesi’ndeki Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Şükran-Rauf Nasuhoğlu Araştırma Eğitim ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe, öğretim görevlileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Resim, Grafik-Tasarım ve Heykel bölümünden mezun olan öğrenciler için düzenlenen etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Programa, Müzik Öğretmenliği öğretim görevlisi Özlem Aslan yönetimindeki öğrenci korosunun seslendirdiği A Cappella şarkılarla devam etti. Öğrencilerin enstrüman kullanmadan A Cappella tekniği ile seslendirdikleri şarkılar izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

Öğrenci korosunun şarkılarının ardından okulun fotoğraf gösterisi sunumu yapıldı. Daha sonra fakülteyi dereceyle bitiren öğrenciler, Hülya Köksal, Mehmet Bülbüloğlu ve Umut Ozan Taşkın teşekkür konuşması yaptı.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol Turgut, törende yaptığı konuşmada, fakültede 9. kez mezuniyet töreni düzenlediklerini belirterek şunları söyledi:

“Fakültemiz resim, grafik ve heykel bölümleriyle eğitim ve öğretime başladı. Fakültemiz dinamik ve üretken fakülteler arasında anılıyor. Fakültemizde uluslararası etkinlikler, sanat sempozyumları, grafik tasarım günleri ve öğretim elemanları ve öğrenci sergileri de açılıyor.” dedi.

Törene katılan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Yusuf Ziya Erdil’de mezun olan öğrencilere yeni hayatlarında başarılar dileyerek onları yetiştiren aile ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından, tek tek sahneye davet edilerek diplomalarını alan öğrenciler, kep atarak mezuniyeti kutladı. Öğrencilerin sevincine öğretim üyeleri ile aileleri de ortak oldu.

Mezuniyet töreninin ardından öğrenciler tarafından hazırlanan serginin açılışı yapıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu