GündemManşetSpor

Yalıkavakspor Yine Fark Attı

Bodrum'un Gururu Hentbolcuların Galibiyet Serisi Sürüyor

 

THF Kadınlar Süper Liginde bugün oynanan erteleme maçında temsilcimiz Yalıkavakspor ile Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü karşı karşıya geldi. Yalıkavakspor, rakibi 35-15 mağlup etti.

Bu sezon oynadığı lig, Avrupa ve Türkiye Kupası maçlarının hepsinden galibiyetle ayrılan Denizin Kızları, Süper Lig erteleme maçında Elazığspor’u ağırladı. Gümbet Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda oynanan müsabakada Bodrum temsilcisi daha baskın oynayan taraftı. Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü, güçlü rakibi karşısında çok varlık gösteremedi.

Maçın ilk yarısı, temsilcimizin 15-7 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda farkı daha da açan Denizin Kızları, salondan 35-15 galip ayrıldı. Yalıkavakspor’da sağ kanat oyuncusu Nurşah Sancak, ikinci yarıda sakatlık geçirerek oyuna devam edemedi. Sağlık ekiplerince saha kenarına alınan Sancak büyük üzüntü yaşarken kendisini takım arkadaşları teselli etti. Nurşah Sancak’ın sakatlığının ciddi olup olmadığı yapılacak tetiklerin ardından belli olacak.

Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü Antrenörü İsmail Bayraktar, maç sonu yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Öncelikle rakibimiz Yalıkavakspor Kulübü’nü tebrik ediyorum. Güzel bir maç oldu. Biz zaten genç bir kadroyuz. Genç bir kadro ile oynadık. Türkiye Kupası’ndan geliyoruz. Orada da 3 tane zorlu maç yaptık. Yorgunlar çocuklar ama e tabi bu mazeret değil. Kadro derinliğimiz yok. Elimizdeki imkanları en iyi şekilde değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Rakibimize hem Avrupa kupasında hem de ligde başarılar diliyorum. Hayırlı olsun diyelim.”

Elazığlı sağ oyun kurucu 20 yaşındaki Gizem Dilek ise Yalıkavak’ın tecrübeli bir kadrosu olduğunu belirterek şöyle dedi:

“Ablalarımız tecrübeliydi çok iyi bir takımlar zaten. Biz de yaş olarak onlardan tabiî küçüğüz biraz ama elimizden geleni yaptık diye düşünüyorum. İnşallah daha iyi olacağız.”

Yalıkavakspor Antrenörü-Kıvanç Özcan Elazığ’ın genç bir takım olduğuna vurgu yaparak şu sözlere yer verdi:

“Biz de onlara karşı genç takımımızla oynamaya çalıştık. Onlar da istediklerini aldı, biz de istediklerimizi aldık. Gençlerin performanslarından memnunun. Güzel de bir sonuç oldu. Sakatlıksız geçmesini umuyorduk ama bir oyuncumuzda sakatlık var. İnşallah iyidir. İnşallah bir şey olmaz. Bu ilk erteleme maçımız. Tabi bundan sonra iki tane daha erteleme maçımız var. Sezonu kapatamadık da devam ediyoruz böyle maçlara. Bundan sonra Avrupa kupası maçları var. Onlara bakacağız.”

Yalıkavakspor’dan orta oyun kurucu Yasemin Şahin de hem Elazığ maçı, hem de sezonda namağlup olmalarını değerlendirerek şöyle dedi:

“Bu maçta gençlerimize çok süre verdik. Karşımızdaki ekip de çok genç, dinamik bir ekipti. Biz daha az hata yaptık. Maçı da biz kazandık. Çok çalışıyoruz. Yani her maça ayrı ayrı hazırlanıyoruz, sıra sıra. Bugün mesela Elazığ maçımız vardı. Elazığ maçımız için düşündük. Sıradaki maçımız için çalışmalarımıza devam edip tek tek gidiyoruz. O yüzden de başarılı oluyoruz.”

Muhabir: Hamdi Yörür

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu