GündemManşetSpor

GÜMÜŞHANE’Yİ TEK GOLLE GEÇTİK…

TFF 2. Lig Beyaz Grup 16.hafta mücadelesinde Bodrum Belediyesi Bodrumspor Gümüşhanespor’u 1-0 mağlup etti.

Muğla Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmada yeşil beyazlı ekip Emre Şahin’in golüyle karşılaşmayı 1-0 kazanırken, Ozan Sol’un bir şutu ise direkten döndü. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Muğla Büyükşehir Belediye başkan yardımcısı Cumhur Yaka’nın da izlediği karşılaşmayı bin kadar Bodrumsporlu futbolseverde izledi.

B.B.Bodrumspor bu galibiyet ile puanını 27’ye çıkarırken, karşılaşmanın önemli pozisyonları ise şu şekilde;

Dakika 22’de gelişen Bodrumspor atağında İzzet sağ kanattan aldığı topla ceza sahası içine girdi. İzzet’in ortasında Gümüşhanespor defansı topu uzaklaştırdı. Ceza sahası dışında topla buluşan Hüseyin Kala’nın uzaktan şutu az farkla üstten auta çıktı.

Dakika 28’de gelişen Gümüşhanespor atağında sol kanattan Kadir Arı’nın yaptığı ortada Musa Sinan’ın kafa vuruşu az farkla auta çıktı.

Dakika 31’de Bodrumspor’un sol kanattan geliştirdiği atakta Ozan Sol derinlemesine pas ile topu İzzet’le buluşturmak istedi. İzzet’tin önce topu Gümüşhanespor kalecisi Hasan Hüseyin uzaklaştırırken İzzet penaltı bekledi

Dakika 35’te gelişen Bodrumspor atağında Emre Şahin’in pasında Erkan topuk pasıyla derinlemesine bir pas ile Ozan Sol’u topla buluşturdu. Ozan Sol kaleci Hasan Hüseyin  ile karşı karşıya kaldı. Sol’un vuruşunda top direkten döndü, Gümüşhanespor defansı topu kornere attı. Bodrumspor üst üste kullandığı 3 kornerde de aradığı golü bulamadı.

Dakika 75’de gelişen Bodrumspor atağında Hüseyin Kala’nın sağ kanattan ortasında Emre Şahin’in vuruşunda top ağlarla buluştu. (1-0)

Dakika 84’de Gümüşhanespor atağında Hüseyin Çolak kafa ile topu ceza sahasına indirdi, Fırat’ın vuruşunda Bodrumspor kalecisi Kaya’yı geçen topu defans uzaklaştırdı.

B.B.Bodrumspor ilk devrenin son maçında 15 Aralık Cumartesi günü İstanbul deplasmanında Sancaktepe Belediyespor ile karşılaşacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu