AsayişGündemManşet

MUMCULAR’DAKİ KAYIP ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Son olarak 12 Aralık sabahı görülen alzaymır hastası Halil İbrahim Avcı isimli vatandaşı arama çalışmaları devam ediyor. Drone destekli aramalarda şuana kadar bir sonuç elde edilemedi.

Yakınlarının kayıp başvurusunun ardından geçtiğimiz Pazartesi gününden bu yana Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin yanı sıra Muğla 911 Arama Kurtarma ve Araştırma Derneği ekipleri ile iz takip ve kadavra arama köpekleri eşliğinde Karaova Bölgesindeki geniş bir alanda arama çalışmalarına devam ediliyor.

Zaman zaman drone destekli taramalarında yapıldığı alzaymır hastası Halil İbrahim Avcı’yı bulma çalışmalarında Jandarma Olay Yeri İnceleme Birimi de şahsın yaşadığı ev ve eklentilerinde incelemelerde bulunduğu öğrenildi.

İÇMELER’DEKİ KAYIP KOS’TA ARANDI…

Öte yandan İçmeler Mevkiinde kayıplara karışan Mehmet Ali Koran isimli tersane işçisini arama çalışmaları ise genişletildi. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri Koran’ın Kos Adasına gitmiş olabileceği yönündeki bilgileri değerlendirdi. Bunun üzerine Polis, Kos Adası yetkilileri ile temasa geçti. Ancak Kos Adasında yapılan soruşturmada sonuç vermedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu