AsayişManşet

Bodrum’da Yangınlar

Bir Ev ve Bir Konteyner Yandı

 

Önceki sabah Bodrum Müsgebi Mahallesinde bir villada çıkan yangının ardından gece ise Gölköy’de bir işletmeye ait konteyner alevlere teslim oldu.

Müsgebi Mahallesi’ndeki Yalı Sitesi’nde bir villada saat 06.56 sularında çıkan yangın korku ve heyecan yaşanmasına neden oldu. Yangının ardından evde yalnız yaşayan 62 yaşındaki Hatice Sema Balkan yangını tek başına alevleri söndürmeye çalıştı. İhbar üzerine olay yerine ambulans ve Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ait itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yangın bir saatte güçlükle kontrol altına alınırken villa kullanılamayacak hale geldi. Polis yangın ile ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan, Gölköy Mahallesi’nde kayrak taş satan bir işletmede mutfak olarak kullanılan konteynerde yangın başladı. İhbarın ardından Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ve Orman İşletme Şefliği ekipleri yangın yerine sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın söndürüldü, soğutma çalışması yapıldı.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu