HayatManşet

Gönüllüler Bir Araya Geldi

26 Yıldır Gönüllüler Vakıf İçin Çalışıyor

 

26 yıllık serüveninde Bodrum Engelliler Sağlık Vakfının bilinirliğini arttırmada vakfın olmazsa olmaz yapıtaşlarında yer alan gönüllüleri vakıf için emek vermeye devam ediyor.

Vakfın atölyelerinden tutun da birçok alanında faaliyetlerini sürdüren gönüllülerin oluşturduğu Gönüllü Komitesi Turgutreis’te düzenledikleri Yeni Yıl Eğlencesi ile vakıf dostlarını bir araya getirdi.

Geçtiğimiz hafta gönüllü komitesi Başkanı Meziyet Tortumlu ve komite üyelerinin koordinatörlüğünde düzenlenen Yeni Yıl Eğlencesi Bodrum Belediyesi işbirliğiyle Akçaalan Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleşti. Sanatçı Sezen Ceylan’ın gönüllü olarak sahne aldığı etkinlik özellikle Turgutreis ve Bodrum genelinden büyük ilgi gördü.
Etkinliğe CHP Muğla İl Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Semahat Berber, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bodrum Şubesi Başkanı Başkanı Meral Saraçbaşı, TRT Sanatçısı Nesrin Körükçüoğlu ve Vakıf Başkanı Numan Balaban katılarak destek verdi.

Vakıf Başkanı yaptığı konuşmasında gönüllülüğün önemine değinerek, gönüllülerin vakıf için büyük güç ve enerji kaynağı olduğunu, gönüllülerin yaptıkları çalışmaların örnek teşkil ettiğini dile getirdi ve teşekkürlerini sundu.
Gönüllü Komitesi vakıf ana binasında mevcut odalarında haftada bir kez toplanarak bağış gelen boncuk, dantel, kumaş, örgü ipi vb. malzemeleri kullanarak tasarladıkları ürünleri vakıf yararına yer aldığımız stantlarda satarak ve kamu kurum ve kuruluşlarıyla iş birliği yaparak düzenledikleri organizasyonlarda vakfa destek sağlıyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu