AsayişGündemManşet

JANDARMADAN TEFECİ OPERASYONU

jandarma-tefeci-operasyonuBodrum İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerinin düzenlediği operasyonda, tefecilik yaptığı gerekçesiyle yakalanan bir kişi adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgilere göre, Güvercinlik Jandarma Karakoluna tefecilik mağduru olduğu iddiasıyla ifade everen A.G. isimli şahsın, T.T.’nin kendisine borç verdiği ve karşılığında 20 bin Liralık senet imzalattığı öne sürdü. A.G.’nin ayrıca bir süre sonra bu borcu T.T.’nin banka hesabına yatırdığı ancak buna rağmen senet işleme konularak aracı icra yolu ile bağlatıldı, motosikletine de alacağa karşılık el konuldu.

 

Şikayette bulunan vatandaşın başvurusu üzerine jandarma ekipleri çalışma başlattı.

Savcılıktan arama ve el koyma kararını alan ekipler, şahsın evine ve işyerine operasyon düzenledi. Güvercinlik Mahallesi’nde motel işleten T.T. isimli şahsın, evinde ve işyerinde yapılan aramalarda biri ruhsatsız, biri kurusıkı olmak üzere 2 adet tabanca, 14 kişi adına düzenlenmiş 60 adet senet, piyasa değeri 200 bin TL’nin üzerinde 54 şişe kaçak içki ve A.G.’nin el konulan motosikleti ele geçirildi.

Gözaltına alınan T.T. Jandarma’da ifadesinin alınmasının ardından Bodrum Adliyesi’ne sevk edildi.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu