GündemManşet

BODRUM’DA YILBAŞI KUTLAMASI

Tüm yurtta olduğu gibi Bodrum’da da binlerce kişi coşku içinde yeni yıla girdi.

Bodrum’da yılbaşı kutlamasının adresini her yıl olduğu gibi Belediye Meydanıydı. Meydanda toplanan binlerce kişi rengarenk süslenen cadde ve sokaklarda dolaştıktan sonra 2020 dakikalar kala Bodrum Belediye meydanında toplandı.

Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen yılbaşı etkinlikleri kapsamında sahneye Dj Suat Ateşdağlı çıktı. Meydanda toplanan kalabalık eşliğinde canlı performans sergileyen ünlü DJ’in çaldığı şarkılarla coştu.

2020 yılına girildiğinde ise vatandaşlar eğlencenin doruğuna ulaştı. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ise sahneye çıkarak meydanda toplanan vatandaşların yeni yılını kutladı.

EMNİYET SAHADAYDI…

Öte yandan, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri vatandaşların    yılbaşı gecesini huzurlu bir şekilde geçirmesi için gerekli tüm asayiş ve trafik tedbirleri aldı. Sabahın erken saatlerine kadar yaya ve motorize olmak üzere toplam 35 ekip  yaklaşık  250 personelle görev yaptı. Gece boyunca Bodrum Polis Bölgesinde birkaç kaza ve tartışma dışında önemli bir olay meydana gelmediği bildirildi.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu