AsayişGündemManşet

VALİ CİVELEK TEDBİRLERİ YERİNDE İNCELEDİ

Muğla Valisi Esengül Civelek, vatandaşların yılbaşını huzur ve güven içerisinde geçirebilmeleri ve trafik kural ihlallerinin en aza indirilmesini sağlamak amacıyla polis ve jandarma yol kontrol noktalarını ziyaret ederek, alınan trafik tedbirlerini yerinde denetledi.

Vali Civelek, il genelinde alınan trafik tedbirleri kapsamında ilk olarak Köyceğiz Karayolu üzerinde bulunan uygulama noktasını ziyaret ederek, burada alınan tedbirler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Buradan incelemelerde bulunmak üzere Marmaris Çetibeli uygulama noktasına geçen Vali Civelek, alınan trafik tedbirlerini denetleyerek, güvenlik güçlerinin ve uygulama esnasında durdurulan araçlarda bulunan vatandaşların yeni yılını kutladı.

Daha sonra Milas Bölge Trafik uygulama noktası ve Muğla-Aydın Karayolunda bulunan uygulama noktalarını denetleyen Vali Civelek, çalışmaları yerinde inceledi. Vali Civelek sürücülere trafik işaret ve kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

Vali Civelek karayolunda seyahat etmekte olan vatandaşların yeni yılını kutlarken, vatandaşlar da alınan güvenlik tedbirlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Muğla’da il genelinde vatandaşların yılbaşına huzur ve güven ortamında girebilmelerine ilişkin güvenlik güçlerinin 24 saat görev başında olduğunu ifade eden Vali Civelek, polis, jandarma ve sahil güvenlik olarak 3457 personelin 565 unsurda her türlü gerekli güvenlik tedbirlerini alındığını kaydetti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu