GündemManşetSiyaset

MİLLETVEKİLİ GÖKCAN MUHTARLARLA BULUŞTU

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Menteşe ilçesinin muhtarlarıyla buluştu.

AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Tamer Topal ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Muğla İli Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Gümüş’ü ziyaret eden AK Parti Milletvekili Gökcan, burada Menteşe İlçesinin muhtarları ile bir araya geldi ve taleplerini dinledi. Gökcan, muhtarların taleplerinin çözümü için ilgililerle görüştü.

Milletvekili Gökcan, daha sonra Muğla Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Halil Bozyer ve yönetimini ziyaret etti ve şoför esnafının sorunlarını konuştu.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünü ziyaret ederek İl Müdürü İlkay Türkoğlu ve ekibi ile bir araya gelen AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Muğla’da inşaatı devam eden il müdürlüğü hizmet binasının inşaatında incelemelerde bulundu.

Gökcan’a Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasının 2019 yılının Nisan ayında hizmete gireceği bilgi verildi.

Milletvekili Gökcan, AK Parti Menteşe İlçe Kadın Kolları Başkanı  Binnaz Uyanık’ın vefat eden babası için yaptığı mevlüt ve aşure ikramına katıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu