GündemManşet

MEDYADA BAŞARI ÖDÜLLERİ

Muğla gazeteciler cemiyetiMuğla Valisi Esengül Civelek, Muğla Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen Medya Başarı Ödülleri törenine katıldı.

Muğla Gazeteciler Cemiyeti Tarafından Düzenlenen Medya Başarı Ödülleri Töreni’nde, Valiliğimiz Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Valilik çalışmalarını Muğla Basınına ulaştırmada gösterdiği özverili çalışmalardan dolayı Yönetim Kurulu Özel Ödülüne layık görüldü.

Düzenlenen Ödül Törenine Vali Civelek’in yanı sıra Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş,  sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Törende yaptığı konuşmada basının demokrasinin en önemli vazgeçilmez unsuru olduğunu dile getiren Vali Civelek, “Kamuoyunu zamanında, doğru, eksiksiz bilgilendirmeyi ilke edinmiş kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, tarafsız bir şekilde çok önemli bir mesleği icra eden değerli basın mensuplarımızın ödüllendirilmesi motivasyon açısından çok önemlidir” diye konuştu.

Vali Civelek, “Kamuoyunu aydınlatmak üzere gece- gündüz , yaz-kış demeden özveriyle sorumluluk görevlerini yerine getiren tüm basın mensuplarına başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından, ödüle layık görülen basın mensuplarına, kurum ve kuruluş temsilcilerine ödülleri verildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu