GündemManşetSpor

DENİZİN KIZLARININ GALİBİYETİ LİDERLİK GETİRDİ

Yalıkavakspor, son dakikaları nefes kesen maçta Muratpaşa Belediyesi’ni 21-20 yendi.

Yalıkavak Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, evinde Antalya Muratpaşa Belediyesi’ni ağırladı. Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda oynanan maçı çok sayıda sporsever izledi. Maç öncesi Bodrum Belediye Başkan Vekili Emel Çakaloğlu ve sporcular kadına yönelik şiddete dikkat çekmek için pankart açtılar.
Maçın ilk yarısı temsilcimizin 12-8 üstünlüğü ile bitti. İkinci yarının son 5 dakikasına da Yalıkavak 4 farklı üstünlükle girerken kalan 5 dakika büyük heyecana sahne oldu. Bitime 2 dakika kala Muratpaşa farkı 1 sayıya kadar düşürdü. Son dakikada kullandığı penaltıyı gole çevirerek farkı ikiye çıkardı. Bitime saniyeler kala Muratpaşa bir gol daha bulsa da temsilcimiz maçı 21-20 kazanmasını bildi. Bodrum ekibinden Yeliz Yılmaz ve Yasemin Şahin, 7´şer golle maçta en çok gol kaydeden isimler oldu.
Averajla liderliğe yükselen Yalıkavak, ligin 8. Hafta mücadelesinde 30 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Rize Pazarspor ile karşı karşıya gelecek.Maç sonunda hakemlere tepki gösteren Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal “Söyleyecek bir şey yok. Yalıkavak’ı ve maçı yönetenleri tebrik ediyorum.” şeklinde açıklama yaptı.

Yalıkavakspor Antrenörü Kıvanç Özcan ise “Muratpaşa Belediyesini tebrik ediyorum gerçekten güzel bir maç oldu. Biz 2. Senemizdeyiz tabi böyle köklü kulüplerle oynuyoruz yani süper ligde yer almaya çalışıyoruz. Güzel şeyler yaptığımızı düşünüyoruz. Muratpaşa yenmek güzel çünkü güçlü bir takım. Onlara da başarılar diliyorum bizde İnşallah bunları devam ettirmeye çalışacağız. ” dedi.

Averajla liderliğe yükselen Yalıkavak, ligin 8. Hafta mücadelesinde 30 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Rize Pazarspor ile karşı karşıya gelecek

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu