Manşet

CİMER PERSONELİNE EĞİTİM DÜZENLENDİ

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla kurularak İletişim Başkanlığı uhdesinde hizmet veren, “devlet-toplum ilişkisini güçlendirmek” bağlamında görev üstlenerek katılımcı demokrasinin önemli bir unsuru haline gelen ve İllerde koordinesi Valiliklerce gerçekleştirilen CİMER sistemi (Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi) ile ilgili olarak 04-05 Kasım 2019 tarihlerinde Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı personeli İletişim Uzmanı Durmuş Ersoy ile CİMER Teknik Sorumlusu Kübra Çakan’ın katılımıyla Valiliğimiz Vali Özer Türk Toplantı salonunda CİMER Eğitim semineri gerçekleştirildi.

İki gün süreli CİMER Muğla Eğitim Semineri saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Valilik CİMER İl Koordinatörü İsmail Arık tarafından yapılan sunumun ardından İletişim Uzmanı Durmuş Ersoy katılımcılara; CİMER’in tanıtımı ve halkla ilişkilerdeki yeri, dayandığı mevzuat, 3071 Sayılı Dilekçe Hakkının Kullanılmasına Dair Kanun, 4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu ve 6698 Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile CİMER Sisteminin teknik kullanımı konularında, İletişim Başkanlığı CİMER Teknik Sorumlusu Kübra Çakan tarafından da sisteminin teknik kullanımı konularında bilgi aktarımında bulunuldu.

Kaymakamlıklar, İl Müdürlükleri, Belediye Başkanlıkları ve Valilik birimlerinde koordinatör, kullanıcı ve cevap/onay yetkili personelin katılımıyla yapılan ve dört oturum halinde gerçekleştirilen seminer, görüş/öneri ve soru-cevap bölümünün ardından toplantı sonlandırıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu