GündemManşetMekan

OASİS SOHBETLERİ BAŞLADI!

“Oasis Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi, alanında uzman kişiler ile gerçekleştirdiği sohbetlerine devam ediyor! Kasım ayı boyunca, Yanındayım Derneği işbirliği ile her cumartesi günü, ebeveynler için 0-12 yaş grubu mahremiyet eğitimi, Oasis küçük toplantı salonunda gerçekleşiyor.”

Oasis Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi, Yanındayım Derneği işbirliği ile 0-12 yaş grubu mahremiyet eğitiminde ebeveynlere, çocuklarımızdaki değişimleri doğru okuma, çocukken kodlanabilen yanlış bilgiler, her anne babanın bilmesi gereken temel hukuk bilgileri gibi konular ile ebeveynleri bilgilendiriyor.

2 Kasım Cumartesi günü, Uzm. Psikolog Melisa Dedeoğlu, Avukat Mehmet Boro ve Yanındayım Derneği Başkanı Buse Tekgül Gümüş sunumu ile başlayan sohbetler, 9 – 16 – 23 – 30 Kasım tarihlerinde, 14.00 – 15.30 saatleri arasında, Oasis Küçük Toplantı Salonu’nda devam edecek. Sohbet sonunda ebeveynler, konuşmacılara merak ettiklerini sorma fırsatını yakalayacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu