ÇevreManşet

Devlet Hastanesine Alternatif Yol

Belediyeden Trafiği Rahatlatacak Çalışma

 

Bodrum Belediyesi, yeni Bodrum Devlet Hastanesi yolu olan 5904 Sokakta asfaltlama çalışmalarını tamamladı.

Bodrum Belediyesi, ulaşım konforunu artırmak amacıyla başlattığı yeni hastane yolu asfaltlama çalışmalarını tamamlayarak trafiğe açtı. Bölge halkının uzun zamandır beklediği bu önemli adım, sağlık hizmetlerine erişimi kolaylaştırmakla kalmayacak, aynı zamanda bölge trafiğinin akışını da daha düzenli hale getirecek.

Yeni Bodrum Devlet Hastanesi’nin açılmasıyla birlikte artan hasta ve ambulans trafiği bölgede trafik yoğunluğunun yaşanmasına neden oluyordu. Bunun önüne geçmek isteyen Bodrum Belediyesi Fen işleri Ekipleri devlet hastanesine çıkan alternatif yolda asfaltlama çalışmalarını hızlandırarak sokağı trafiğe açtı.

Proje kapsamında yapılan çalışmalar ile Atatürk Caddesi trafiğinde rahatlama yaşanmasını sağlayacak.

6350 Ton Asfalt Serimi Yapıldı

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Denetim Görevlisi Ahmet Alpu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “2023 yılı bütümlü sıcak kaplama asfalt çalışmaları kapsamında 5904 Sokağın minder tabaka asfalt serim çalışmalarını yapmaktayız. 5904 Sokakta yapmış olduğumuz çalışmalar kapsamında yaklaşık 6350 ton asfalt serimi yaptık” dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, bu çalışmayla yeni Bodrum Devlet Hastanesi ulaşımına önemli bir katkı sunduklarını ifade ederken şunları söyledi:

“5904 Sokakta yapmış olduğumuz asfaltlama çalışmasının bitmesiyle ana arterdeki trafik yoğunluğu bir nebze de olsa azalacak diye düşünüyoruz. Gerek ambulanslarımızın gerekse vatandaşlarımızın Bodrum Devlet Hastanesi’ne ulaşımını kolaylaştıracak olan sokak, acil durumlarda hastaneye ulaşımı rahatlatacak.  Trafik yoğunluğu bakımından ağır yük taşıyan Bodrum -Turgutreis Karayolunun trafik yükü hafifleyecek.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu