GündemManşetSiyaset

KOCADON:”KİMSENİN DEĞİRMENİNE SU TAŞIMIYORUZ…”

Demokrat Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, yerel seçimlere sayılı günler kala kamuoyunda, siyasi çıkar uğruna bazı kesimler tarafından ortaya atılan “oyları bölüyor” şeklindeki asılsız iddialara açıklık getirdi. Seçmenlere ‘doğru yoldan şaşmayın!’ mesajını verdi.

Özellikle son günlerde, oyları bölerek bir siyasi partiye fayda sağlayacağı yönündeki söylemlerin dolaştığını ifade eden Mehmet Kocadon, “Bu nedir biliyor musunuz arkadaşlar? Kocadon’un ayak seslerinin Muğla’da duyulmasıdır. Çünkü bu sözleri 2009’da Bodrum’da da sarf etmişlerdi ama Kocadon, hiçbir zaman oyları bölmeye gelmiyor. Mehmet Kocadon, kimsenin değirmenine su taşımaz, oyları bölmez. Mehmet Kocadon birleştiricidir, toparlayıcıdır. Sağ demokratlar, partilerinden mutsuz, umutsuz; sol demokratlar da partilerinden mutsuz,  umutsuz. Merkez partisi olan Demokrat Parti ve Mehmet Kocadon ise bir buluşma, birleşme noktasıdır.  Korkutarak, alternatifsiz bırakılarak ilkelerden uzak ambleme oy atılması isteniyor seçmenden. Kimse Muğla halkının aklıyla dalga geçmesin! 31 Mart’ta Muğla kazanacak! Daha da önemlisi değişim kazanacak ve Muğla’mız zenginleşecek!” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu