GündemManşetSağlık

SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN YÜRÜDÜLER

Dünya Yürüyüş GünüSempozyuma 3 – 4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü kapsamında “Sağlıklı Yaşam İçin bizimle yürüyüşe var’mısınız” etkinliği damga vurdu.

Muğla Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesinin koordinesiyle gerçekleştirilen 1. Turizmde Çalışan Sağlığı Sempozyumuna bir süre ara verilerek 3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü sebebiyle, toplumda hareketli yaşam konusunda farkındalık oluşturmak için Marmaris sahil şeridinde bir yürüyüş gerçekleştirildi.

3 – 4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü etkinliklerinde 2016 yılı teması “Her Gün 10 Bin Adım” olarak belirlenmiştir. İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Cihan TEKİN, Muğla Halk Sağlığı Müdürümüz Sayın Uzm.Dr. Mustafa Nuri CEYHAN, eşliğinde tüm Sempozyum katılımcılarıyla birlikte gerçekleştirilen etkinlikte “Her Gün 10 Bin Adım Yürüyüşe Bizimle Var’mısınız” sloganı ile gerçekleştirilen yürüyüş Turizmde Çalışan Sağlığı Sempozyumunun düzenlendiği Otel önünde sonlandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu