GündemManşetSpor

BODRUM BU SENEDE ETAPLARA DAHİL EDİLMEDİ

bodrum-bisikletDünyan spor kamuoyunun yakından takip ettiği Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun bu yılki etapları açıkladı. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi maalesef bu yılda Bodrum etabı yarışlara dahil edilmedi.

Bu yıl 52.’si gerçekleştirilecek olan ve Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından geleneksel olarak düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 24 Nisan – 1 Mayıs 2016 tarihleri arasında 8 etapta düzenlenecek.

Dünyanın tek kıtalararası bisiklet turunun bu yıl dünyaca ünlü sporcu ve takımların üst düzey mücadelesine sahne olması bekleniyor. Bodrum’un tanıtımı için önemli organizasyonlardan biri olan etkinlik geçtiğimiz yıllarda Marmaris-Turgutreis, Bodrum-Selçuk etaplarıyla turun içinde yer alıyordu.

Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, tur rotası geçen senelerden farklı olarak İstanbul’dan başlayarak İzmir Selçuk’ta tamamlanacak. Tur rotası ise şu şekilde olacak.

1.Etap İstanbul-İstanbul, 2.Etap Kapadokya-Kapadokya, 3.Etap Aksaray-Konya, 4.Etap Seydişehir-Alanya, 5.Etap Alanya– Kemer, 6. Etap Kumluca – Elmalı (Göğübelli), 7.Etap Fethiye–Marmaris, 8.Etap Marmaris–Selçuk (İzmir)

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu