GündemHayatManşet

ARAÇ 1. VİTESDEYMİŞ…

Milas’ın Menteş Mahallesi’nde gündeme gelen görüntüler, kamuoyunda tepki topladı.

 

Görüntülerin ardından konuyu gündeme getiren gunaydinmilas.com’a konuşan Nurettin Güçlü, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Menteş Mahallesi’nde işletmecilik yapan Güçlü, köpeğinin kaybolduğunu söyledi. Daha sonra arabasıyla köpeği aramaya çıkan Güçlü, bir süre sonra köpeğini bulduğunu ifade etti. Uzun uğraşlara rağmen köpeğin arabasına girmek istemediğini belirten Güçlü, köpeğini çok sevdiğini ve bu yüzden mecburen arabasında bulunan ipi bağladığını söyledi.

Güçlü, “Köpek kaçmıştı. Buldum, arabaya sokamadım. Köpeği götüremedim. Baktım kaçacak. Tekrar kaçarsa bulamam diye, arabamdaki ipi kullandım. 1. vites, yürüme hızında gidiyordum. 2 yerde dinlendirdim. Varır varmaz mamasını suyunu verdim. Yıkadım.” dedi.

Aracı yürüme hızında kullandığını belirten Güçlü “Bazen kenara çekiliyorum. Bir de birazcık hız yapıyorum ki, önüme geçmesin. Önüme geçerse vurmak zorunda kalacağım. Yanımda yürüsün istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Arabasını birinci viteste kullandığının yeniden altını çizen Güçlü, Arabam birinci vitesteydi. Köpeğimi sevmesem, değer vermesem yanımda götürmem. Can taşıyor diye seviyorum. Çok sinirliyim. Başka çekeceğiniz konu mu yok. Beni karşımdan gelen tüm arabalar gördüler. Kıymet vererek,  değer vererek götürdüm. Bu çok ayıp, bilmeden, görmeden yargılamak çok kötüdür. Hayvanseverler, bizim kadar hayvanı sevemez. Onlar meşhur olmak için, ses getirmek için yapıyorlar ama bizimki Allah rızası için, can taşıyor diye ben seviyorum.” şeklinde konuştu.

Güçlü görüşmenin sonunda, “Sevdiğim için besliyorum, yoksa barınağa götürür veririm. İşletmemin önünde bakılıyor köpeğim. Mamasıyla veterineriyle aşılarıyla her şeyiyle kendilerinden bakımlı yemin ederim. Buyursunlar, gelsinler kendilerinden bakımlı olduğunu ispat edeyim.  Bizi herkes bilir, köpeğime nasıl baktığıma tüm müşterilerim bilir. Menteş yolundaki yürüme yolunda geziyoruz. Herkes görür bunu.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu