EkonomiGündemManşetTurizm

TANKERLER ONUN İÇİN SIRAYA GİRDİ…

Bodrum’da geçen Nisan ayında 230 bin litre yakıt ikmali yapılan “Dream” isimli motoryata bugün de 230 bin litre yakıt ikmali yapıldı.

Dün akşam saatlerinde Atina’dan Bodrum’a gelen Malta bayraklı yat, Paşatarlası mevkisindeki Gemi Yanaşma İskelesi’ne yanaştırıldı.

Yer hizmetlerini Sky Marine acentasının yaptığı 106 metre uzunluğundaki motoryata, 8 tankerle 230 bin litre akaryakıt ikmali yapılmaya başlandı. Yakıt ikmalinin akşam saatlerine kadar sürmesi beklenirken, motoryatın daha sonra tekrar Yunanistan’a hareket edeceği öğrenildi.

1997 yılında Türkiye’de üretildiği öğrenilen lüks motoryatın ilk olarak yolcu gemisi olarak kullanıldığı, daha sonra ise yapılan tamir ve modernizasyon işlemlerinin ardından lüks motoryata dönüştürüldüğü öğrenildi.

Yunan asıllı bir armatöre ait olduğu belirtilen yata, geçen yıl temmuz ayında 220 bin litre, ekimde 230 bin litre, 2019 ocak ayında 255 bin litre, nisan ayında da yine Bodrum’dan 230 bin litre yakıt ikmali yapılmıştı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu