AsayişGündemManşet

OTOMOBİL PANSİYONA DALDI

Bodrum’da pansiyon bahçesine giren otomobil 3 kişiyi yaraladı. Tatil için geldikleri öğrenilen yerli turistler hayatlarının şokunu yaşadı.

Göltürkbükü mahallesinde yol kenarından bulunan bir pansiyona bahçesine otomobil daldı. Pansiyon bahçesinde 3 kişiyi ezen otomobil güçlükle durabildi. Araç sürücüsü olduğu iddia edilen Yasin Ş. bir anda direksiyon hakimiyetini kaybederek bir pansiyonun duvarını kırarak bahçeye daldı. Bahçede oturan Mehmet Köksal, Belkıs Arzu Uçman ve Nazlı Deniz Uçman çarparak yaraladı. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralıları Bodrum’daki çeşitli hastanelere sevk edildi. Bahçede çok sayıda yerli ve yabancı turisttin oturduğu bazı yerli turistlerin ise hafif sıyrıklarla kazandan ucuz kurtulduğu öğrenildi. Kazanın olduğu bölge ise savaş alanına döndü. Tatil için Bodrum’a geldikleri öğrenilen 3 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Olay yerine gelen jandarma ekipler kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Kaza yaptıktan sonra olay yerinden kaçtığı öne sürülen Yasin Ş.’yi yakalanması için arama başlatıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu