DünyaKültür SanatManşet

Şampiyona Öncesi Bodrum’da Sahne Alacaklar

26 Kasım'da Belçika'ya Gidiyorlar

 

Bodrum Dans Kulübü çocuk dansçılarımız, Temmuz ayında Portekiz’de 72 ülkeden 7700 dansçının katıldığı Show Dans Dünya şampiyonasında 27 grup ile yarışmış ve Dünya İkinciliği alarak ülkemize dönmüştü.

Dansçılarımız bu kez Belçika’da yapılacak “IDO Modern-Jazz ve Bale Dünya Şampiyonasına” katılmak üzere 26 Kasım’da Bodrum Havalimanından Belçika’ya hareket edecekler.

30 dansçı, 2 antrenör ve 4 veli olmak üzere 36 kişilik bir kafile olarak Belçika’ya gidecek dansçılarımız, 27 Kasım-3 Aralık tarihleri arasında 7 gün sürecek yarışmalarda, Modern Dans, Jazz Dans ve Bale de 33 farklı koreografi ile 30 dan fazla ülkeden gelen ve her biri kendi ülkesinde şampiyon olan binlerce dansçıya karşı yarışacaklar.

Yaşları 9 ile 17 arasında değişen Bodrum’lu 30 çocuk dansçımız, yarışmada kullanacakları 33 farklı yarışma koreografisini kostümleri ile birlikte Bodrum halkına sunacaklar.

22 Kasım Çarşamba günü saat 19.00’da B.B Herodot Kültür Merkezinde halka açık ve ücretsiz gerçekleşecek gösteriler yaklaşık 2 saat sürecek.

Tüm halkımızı, dünya şampiyonasında ülkemiz adına yarışacak 30 Bodrum’lu dansçımıza alkışlarınızla destek olmaya davet ediyorlar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu