GündemManşetSpor

HAFTA SONU SPOR MESAİSİ YAŞANACAK

Bodrum_kartalları_basket-3Bodrum’da bu hafta sonu bir çok spor müsabakası ve spor etkinlikleri düzenlenecek.

Futbol, basketbol, voleybol gibi bir çok branşta temsilcilerimizin müsabakaları bu hafta sonuna denk gelirken, özellikle profesyonel liglerde mücadele eden temsilcilerimiz Bodrumlu sporseverlerin desteğini bekliyor.

BODRUMSPOR ÇANAKKALE DARDENELSPOR’U KONUK EDECEK

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Pazar günü Bodrum Şehir Stadı’nda Çanakkale Dardenelspor’u konuk edecek. 13:30’da başlayacak karşılaşma B.B. Bodrumspor’un liderliğini sürdürmesi için büyük önem taşırken, ligin ilk devresinin bitimi öncesi Bodrum’da oynanacak son karşılaşma olması dolayısıyla da Bodrumlu futbolseverlerin bu maça yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

B.B. Bodrumspor dışında futbolda Bodrum’u Süper Amatör Lig’de temsil eden ve şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Gümüşlük Gençlikspor’da bu hafta sahasında Dalaman Belediyespor’u konuk edecek. Pazar günü Gümüşlük Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın başlangıç düdüğü ise 14:00’da çalacak.

KIRÇİÇEKLERİ VE KARTALLAR ARKA ARKAYA SAHAYA ÇIKACAK…

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Kırçiçeği Bodrum Basket ise Pazar günü T.E.D. Ankara Kolejliler takımını konuk edecek. Binnaz Karakaya Spor Salonunda oynanacak karşılaşma ise 15:00’da başlayacak.

Kırçiçeği Bodrum Basket’in mücadelesinin hemen ardından ise Türkiye Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi 6. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Bodrum Kartalları Fethiye Basketbol’u konuk edecek. Bu karşılaşmanın başlangıç düdüğü ise 17:30’da çalacak.

DRAGONLAR SONBAHAR SERİSİNE DEVAM EDECEK

Cumartesi ve Pazar günü Bodrum açıklarında yelken açacak Dragonlar Sonbahar serisi 4. Ayak yarışlarında mücadele edecek. BAYK tarafından organize edilen yarışlar Cumartesi 12:00’da, Pazar günü ise 11:00’da start alacak.

İL SATRANÇ

Cumartesi ve Pazar günü Bodrum’da düzenlenecek bir diğer spor etkinliği ise satranç olacak. Heredot Kültür Merkezinde 2 gün sürecek Bodrum Küçükler ve Yıldızlar Birinciliği Satranç Turnuvası ise Cumartesi günü 10:00’da başlayacak

VOLEYBOLDA 2 MAÇ VAR

İl Voleybol Gençler Ligi’nde mücadele eden temsilcilerimizden Bodrum İhtisas Spor Kulübü Cuma günü 19:30’da başlayacak karşılaşmada Milas Dörtyol Spor’u,  İl Voleybol Yıldızlar liginde mücadele eden temsilcimiz Bodrum Yarımadaspor ise Cumartesi günü 19:00’da başlayacak karşılaşmada Milas Dörtyol Spor’u konuk edecek.

Bodrum’da hafta sonu gerçekleşecek bu müsabaka ve etkinlikler dışında bir çok altyapı karşılaşması da oynanacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu