GündemMagazinManşet

ODA BODRUM’U TERCİH EDENLERDEN…

Perulu yıldız oyuncusu Nathalie Kelley ve eşi Jordan Burrows tatil için Bodrum’u tercih etti.

Hızlı ve Öfkeli Tokyo filminin yıldız oyuncusu NathalieKelleytatil için Bodrum’a geldi. Yaklaşık 4 gün boyunca Yalıkavak’ta bir otelde konaklayan NathalieKelleyve eşi Jordan BurrowsBodrum’a aşık oldu. Hızlı ve Öfkeli filmiyle adından sıkça söz ettiren, Netflix’in ‘Hanedan’ dizisinin başrol oyuncusu olan dünyaca ünlü starNathalieKelley Bodrum’un tadını doyasıya çıkardı.

Türk yemeklerine hayran kalan NathalieKelley ve eşiyle birlikteönceki gün ise Etrim mahallesine giderek köy kahvaltısı yapmıştı. Köyde bulunan halı tezgahlarını da gezen Kelley, Milas ve Bodrum halılarına hayran kalmış ve evinin tüm odalarına el dokuması halılardan almıştı. Bodrum’u karış karış gezen Kelley en çok paça çorbası, mantı, kebap ve lokma tatlısını hayran kaldığı öğrenildi.

Tatilinin son gününde tekne turuna da çıkan Kelley daha sonra sahilde koşarken objektiflere takıldı. Kelley leoparlı bikinisiyle tüm bakışları üzerine topladı. Çocuklar gibi sahilde eğlenen dünyaca ünlü oyuncu Kelley Halı aldığı Etrim köyünde Engin Başol’a “Bodrum’a hayran kaldığını, fırsat buldukça Bodrum’a gelip tatil yapacağını ve Türkiye’yi çok sevdiğini” söylediği ortaya çıktı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu