GündemManşetSiyaset

AK PARTİDE DEMİRALP DÖNEMİ KAPANIYOR MU?

akp-bodrumEdinilen bilgilere göre, geçtiğimiz hafta AK Parti Genel Merkezi’nden Bodrum İlçe Teşkilatı Yönetimi’nin istifası istendi. Yaşanan bu gelişme üzerine bugüne kadar yönetim kurulunda bulunan isimlerden 23’nün istifalarını sunduğu iddia ediliyor.

Yönetim kurulunun iyiden iyiye altının boşaldığı İlçe Başkanlığında Çiğdem Demiralp’in ise istifa etmemek için direndiği ve 26 Ağustos Cuma gününe kadar genel merkezden süre talep ettiği öğrenildi. Genel Merkezin isteğinin yerine getirilmesi için AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete ve bazı il yönetim kurulu üyelerinin yarın Bodrum’a geleceği bilgisine ulaşıldı.

Konu hakkında görüşlerini almak için telefon ile görüştüğümüz İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, görevinin başında olduğunu ve her hangi bir açıklama yapmak istemediğini söyledi.

Alınan son bilgilere göre, Çiğdem Demiralp’ten boşalacak olan ilçe başkanlığı koltuğuna 5 kişinin aday olduğu iddia edildi. Demiralp’in istifasının alınmasının akabinde başkan adaylarının mülakat için AK Parti Genel Merkezi’ne gidecekleri öğrenildi.

Öte yandan Çiğdem Demiralp’in istifa etmemesi durumunda disiplin kuruluna sevk edileceği belirtiliyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu