EğitimGündemManşet

LGS’NİN TÜRKİYE BİRİNCİSİ MUĞLA…

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Sınavı (LGS) sonuçlarına göre 43,7 toplam net ortalaması ile Muğla’nın Türkiye birincisi olmasının sevindirici bir gelişme olduğuna işaret ederek, şunları söyledi:

“Geçen yıl 33. sırada yer alan Muğla’mızın 1.sıraya yükselmesinde emeği geçen Muğla İl Milli Eğitim Müdürümüz Pervin Töre ve ekibini tebrik ediyorum. Tüm öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi, velilerimizi ve emeği geçen herkesi kutluyorum. Muğla’da yaşayan çocuklarımızın başarılarının devam etmesi dileğiyle başarılı olan öğrencilerimizi canı gönülden tebrik ediyorum.

Milletvekili arkadaşım Mehmet Yavuz Demir ve İl Başkanımız Kadem Mete ile birlikte Muğla’ya her alanda yaptığımız yatırımların yanı sıra eğitim alanında da ciddi yatırımların yapılması için birlikte çalışmaya devam ediyoruz.  Bu sene Milas, Fethiye, Menteşe, Ortaca ve Köyceğiz 7 yeni okulun yapılması işini yatırım programına koydurduk.Bu süreçteki önemli katkıları nedeni ile Sayın Milli Eğitim Bakanımıza özellikle teşekkür ediyorum.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu