ÇevreGündemManşet

GÜMBET’TEN SONRA BİTEZ’DE DE FOK GÖRÜLDÜ

Bodrum’da, dinlenmek için kıyıya gelen Akdeniz foku vatandaşlarca görüntülendi. Etobur bir canlı olan Akdeniz Fokuna simit atılması ise şaşırttı. 

Sabah saatlerinde Bitez koyunda bir vatandaş tarafından çekilen görüntüde, bir sitenin iskelesinin yanında görüntülenen fokun dinlendiği görülüyor. Sualtı Araştırmaları Derneği Akdeniz Foku Araştırma Grubu yetkililerinden alınan bilgiye göre bu fokun daha önce yine Bitez’de görüldüğü, dinlenmek için bu bölgeyi tercih ettiği öğrenildi. Bir süre önce Gümbet Koyunda görülen fokun ardından Bitez’de Akdeniz Foku görülmesi çevrecileri heyecanlandırdı. Foku gören vatandaşların fokun üzerinde, derin yaralar gördüğünü söylesede SAD AFAG yetkilileri, bu yaraların daha önceden oluştuğunu ve kendi kendine iyilişteğini belirtti. 

Öte yandan foku gören vatandaşlardan birinin ise foka simit attığı görülürken fok ise, simiti koklayarak yanından uzaklaşıyor. 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu