AsayişGündemManşet

2 TURİST YARALANDI…

Bodrum’da gece saatlerinde yaşanan kazada Sırbistan uyruklu 2 kişi yaralandı. Sürücünün ise 165 promil alkollü olduğu belirlendi.

Kaza, gece saatlerinde Bitez Dönel Kavşak’ta meydana geldi. Bodrum’dan Turgutreis istikametine seyreden ve içerisinde Sırbistan uyruklu 4 gencin bulunduğu Skefan Runic yönetimindeki lüks otomobil, kavşağa hızlı girince kavşaktaki adanın üzerinden geçti.

Kavşakta dönüş yaşan başka bir otomobile çarpan araç, kaldırıma çarparak durabildi. Otomobilin tüm hava yastıklarının açıldığı kazada sürücü Skefan Runic ile araçta yolcu olarak seyreden Tea Smasie yaralandı. Kazayı fark eden vatandaşlar, olay yerine koşarak kazazedelere yardım etmeye çalıştı.

İhbar üzerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri kavşağa sevk edildi. 2 yaralı ambulansa alınarak ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Araçta bulunan diğer 2 Sırbistanlı genç ise bir süre kazanın şokunu yaşadı.

Polisin yaptığı incelemenin ardından 2 lüks otomobil kaza mahallinden kaldırıldı.

Öte yandan sürücü Skefan Runic’in 165 promil alkollü olduğu belirtildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu