AsayişGündemManşet

BODRUM’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU DÜZENLENDİ

TurgutreisBodrum’da tespit edilen bir ev ve araca uyuşturucu baskını düzenlendi.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca; Muğla İl Uyuşturucu ve Bağımlılıkla Mücadele Yerel Eylem Planı çerçevesinde; Turgutreis Mahallesinde tespit edilen uyuşturucu madde satışı yaptıkları belirlenen kişilerin kaldıkları yerlere baskın düzenlendi.

Geçtiğimiz gün Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, piyasaya uyuşturucu madde satışı yaptıkları değerlendirilen şahıslara ait bir ev ve eklentileri ile bir araçta, Uyuşturucu Madde Arama Köpek Unsuru “Alçı” desteğinde aramalar yapıldı. Yapılan aramalar neticesinde, evin içerisine muhtelif yerlere gizlenmiş vaziyette toplam 32 adet sentetik hap, 7 gr toz esrar, 10 gr kubar esrar ve 1 adet hassas terazi ile uyuşturucu madde satışında kullanılan bin 300 adet küçük kilitli poşet ele geçirildi.

Söz konusu olay ile ilgili olarak gözaltına alınan 4 şüpheli şahıstan 3’ü adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bir şüpheli şahıs ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu