AsayişGündemManşet

Kavakderesi Yangını İle İlgili 3 Kişi Tutuklandı

Kasten Yangın Çıkarmaktan Tutuklandı

 

Bodrum’da, ormanlık ve makilik alanda çıkan yangınla ilgili adliyeye sevk edilen 3 zanlı tutuklandı.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince ormanlık, makilik ve Hazine arazisinde çıkan yangınla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Soruşturma kapsamında görgü tanıklarının ifadesi ve çevredeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis, yangınla ilgili Ö.Ö, Y.T. ve S.D’yi yakaladı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, Bodrum Adliyesine sevk edildi. Şüpheliler sevk sırasında görüntü almaya çalışan basın mensuplarına tepki gösterdi. Bu sırada şüphelilerden birinin yakını sinir krizi geçirerek yere yığıldı.

Şüphelilerin emniyetteki ilk ifadelerinde alkol içmek için bölgeye gittikleri ve ihtiyacını giderip tekrar araca dönen Y.T’nin araca biner binmez kendisini evine bırakmaları yönünde ısrarcı olduğu öğrenildi.

Zanlılardan Y.T. “kasten yangına sebebiyet vermek suçundan”, D.D. ve Ö.Ö. ise “taksirle yangına sebebiyet vermek” suçundan sevk edildikleri sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Yakaköy ve Dereköy Mahallesi’nde 17 Nisan’da ormanlık, makilik ve Hazine arazisinde çıkan yangın çok sayıda ekibin müdahalesiyle söndürülmüştü. Olayla ilgili polis ekiplerince soruşturma başlatılmıştı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu