EkonomiGündemManşetTurizm

ERKEN REZERVASYONDA SON FIRSAT

Bazı tur siteleri ve oteller Temmuz, Ağustos Ve Eylül için hala erken rezervasyona yüzde 45’e varan indirim yapıyor. Turizmciler, sezonun en yoğun olduğu dönemleri kapsayan indirimli satışların kaçırılmaması gerektiğini ifade ediyorlar.

Konu hakkında açıklamada bulunan BODER Genel Sekreteri Orhan Kavala şunları söyledi:,

“Şuanda önümüzde topu topu 15 günlük bir süreç var. 15 günlük süreç, Haziran ayında özellikle yerli turistlerin, Temmuz ayı için yaptıracakları ve Ağustos ayı için yaptıracakları en son erken rezervasyon tarihleridir ve ciddi indirimler vardır. Bundan faydalanmalarında büyük yarar var. Çünkü Temmuz-Ağustos ayları yüksek sezon olduğu için otomatikman o tarihlerde yapacakları rezervasyon bugün yapacakları rezervasyondan muhtemelen yüzde 50 civarında daha pahalı olur.”

Bu fırsatın kaçırılmaması gerektiğine dikkat çeken Turizmci Mehmet Dağoğlu ise “Tatile çıkmak isteyenlerin bu fırsatlardan faydalanmasını ve okullar kapandıktan sonraki dönemde tatilcilerin doğru tercihlerle tatillerini yapmalarını bekliyoruz. Tüm acentelerde şuanda indirimler devam ediyor.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu