GündemHayatManşet

ŞEHİT BİNBAŞI KIVANÇ CESUR ANISINA …

24 Mayıs 2016 tarihinde Van’ın Çaldıran ilçesinde İlçe Jandarma Komutanı olarak görev yaparkenbölücü terör örgütü tarafından döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen Binbaşı Kıvanç Cesur’un Şehadetinin 3. yıldönümünde ailesi tarafından Mevlid-i Şerif okutuldu, iftar yemeği verildi.

Düzenlenen mevlit ve iftar programına Muğla Valisi Esengül Civelek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Cumhur Çoban, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kazım Alsan, şehidin annesi Zehra, babası Remzi, abisi Ali Volkan, eşi Seda, oğlu Demir Alp Kıvanç Cesur, şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Programda Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okutuldu. Şehit Binbaşı Kıvanç Cesur ve tüm şehitlerimiz için dua edildi.Mevlit programı sonrası Şehit Binbaşı Kıvanç Cesur’un anısına iftar yemeği verildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu