EğitimGündemManşetSağlık

7 YAŞINDAKİ ÇOCUK KALP KRİZİ GEÇİRDİ…

Milas Dr. Mete Ersoy İlkokulu’nda öğrenim gören bir öğrenci, kalp krizi geçirdi.

Edinilen bilgiye göre; bu sabah saatlerinde meydana gelen olayda Milas Dr. Mete Ersoy İlkokulu 1-A Sınıfı öğrencisi olan 7 yaşındaki D.G., okul bahçesinde arkadaşlarıyla birlikte oyun oynarken aniden yere yığıldı.

Öğrenci D.G.’nin aniden yere yığılması üzerine, okulda görevli olan öğretmenler durumu 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine okula gelen sağlık ekipleri; D.G.’nin duran kalbine, burada müdahalede bulunduktan sonra ambulansla Özel İzan Sağlık Hastanesi’ne sevk etti.

Kalp krizi geçirdiği belirlenen ve Özel İzan Sağlık Hastanesi’nde tedavi altına alınan D.G., buradaki müdahalelerin ardından Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Ailede genetik olarak kalp rahatsızlığı olduğu öğrenilen 7 yaşındaki öğrenci D.G., Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde yaşam savaşı veriyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu