EkonomiGündemManşet

2. YACHT CHARTER SHOW BAŞLADI

TYBA Yacht Charter Show, ikinci senesinde Doğu Akdeniz’in en iyi charter yatlarını bir araya getirdi.

2018 yılında ilki başarıyla gerçekleştirilen TYBA Yacht Charter Show, ödüllü Yalıkavak Marina’da önceki gün düzenlenen törenle ikinci kez start aldı. TYBA Yacht Charter Show ile Türkiye’nin ve Doğu Akdeniz’in eşsiz tekneleri Yerli ve Yabancı Brokerların katılımıyla görücüye çıkarak 2019 Yaz sezonunun açılışını başlatmış oldu.

Yalıkavak Marinanın ev sahipliği yaptığı bu önemli etkinliğin açılış programına, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Ummuhan Yurt, Bodrum Ticaret Odası Mahmut Kocadon, DTO Bodrum Şubesi Başkanı Orhan Dinç, TÜRSAB Bodrum Başkanı Yüksel Arslan ve çok sayıda davetli katıldı.

60’ya yakın lüks teknenin katıldığı 2. TYBA Yacht Charter Show’un açılış programında konuşan DTO Bodrum Şubesi Başkanı Orhan Dinç şunları söyledi:

“Burada yaklaşık 150 milyon dolarlık tekne sergileniyor. Bunlar, Bodrum ve Türkiye için buz dağının görünen kısmıdır. Deniz turizmi alanında aklınıza gelen gelmeyen her türlü ihtiyaca cevap verebilir, misafirlerinizin her birine kendini dünya yıldızı gibi hissettirebilirsiniz. Bu muhteşem teknelerin üretildiği yer olan Bodrum’da bu teknelerle mavi yolculuk yaparak, Akdeniz çanağının en güzel koylarını, güneşini, tarihi, doğayı bir araya getiriyoruz.”

Gemici düğümü çözülerek açılışı yapılan etkinlikte daha sonra tekneler gezildi. 2. TYBA Yacht Charter Show, 12 Mayısta kadar devam edecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu