ManşetSpor

Adanaspor Karşısında Galibiyet Arayacak

Bodrum FK İç Saha Galibiyet Serisi Sürdürmek İstiyor

 

Bodrum Futbol Kulübü ligin 13’üncü haftasında kendi evinde Adanaspor’u ağırlayacak. Karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekipte sakat ve kart cezası bulunan oyuncuların olduğunu söyleyen Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “ Kadromuz 25 kişi eksik olan arkadaşlarımızın yerini doldurabilecek onlar kadar oynayabilecek arkadaşlarımız var” dedi.

Trendyol 1’inci Lig 13’üncü hafta karşılaşmasında Bodrum FK kendi evinde Adanaspor’u ağırlayacak. Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesislerinde maçın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekipte, kart cezası bulunan Üzeyir, kaleci Sousa ile sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Eren Adanaspor karşısında forma giyemeyecek. Sakatlıkları devam eden Cenk, Omar ve Pedro’nun maç gününe kadar durumlarının netlik kazanacağı belirtildi. Bodrum FK ligde son 5 maçta 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak 21 puanla 5’inci sırada bulunuyor. Bodrum FK’nın bu yıl evinde oynadığı iç saha maçlarında bileği bükülemezken,  yeşil-beyazlı ekip Adanaspor karşısında taraftar avantajıyla 3 puan için ter dökecek.

Eksiklerimizin Yerini Doldurabilecek Oyuncularımız Var

Zorlu bir rakibe karşı mücadele edeceklerini söyleyen Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “ Her maça hazırlandığımız gibi hazırlanmaya çalıştık. Son milli aramızdı ilk yarı itibariyle ve iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Kart cezalarımız ve sakatlarımız biraz yoğun ama dönem dönem bunlar olacaktır. O yüzden takımlar kadroyu 25-26 kişi tutuyor. İnişler çıkışlar olacaktır ve bizde öyle bir an yaşıyoruz. Kadromuz 25 kişi eksik olan arkadaşlarımızın yerini doldurabilecek onlar kadar oynayabilecek arkadaşlarımız var. Maçlarda uzun süre oynanmadığı için oynayanlarda bir düşüklük olabilir hata yapma oranı yüksek olabilir ama bizde onlara göğüs gereceğiz. Uzun süre oynamamak kolay bir şey değil, iyi olmaları için elimizden geleni yapacağız. Adanaspor hoca değişikliğinden sonra 2 maç oynadı skor olarak kötü bir skor aldılar ama oyun olarak çok doğru oynadılar. Zor ve iyi bir rakibe karşı oynayacağız. Biz oyun odaklı oyunumuzu maçta sürdürmeye çalışacağız” dedi.

Bodrum FK’nın file bekçisi Bahri Can Tosun ise, “ Maça iyi hazırlandık, milli takım arasına iyi girdik. Çalışmalara devam ediyoruz. Güzel işler yapacağımı düşünüyorum. Bu maçta kaleyi ben koruyacağım ve çok heyecanlıyım. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum, Adanaspor iyi bir takım ve bizi zorlayacağını düşünüyorum ama elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu