GündemManşet

MAZILILAR DERTLERİNİ KAYMAKAMA ANLATTI

GetAttachment.aspxBodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan mahalle ziyaretleri kapsamında Mazı mahallesini ziyaret etti. Daire amirlerinin de hazır bulunduğu ziyarette vatandaşların sorunları dinlenildi. Okul yaptıran hayırsever vatandaşlara plaket takdim etti.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan mahalle ziyaretleri kapsamında Mazı’lı vatandaşlarla bir araya geldi. Köylülerin sorunlarını dinleyen ve çeşitli incelemelerde bulunan Dr. Gödekmerdan’a , İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Bayram Aydeniz, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ömer Faruk Karaşahin’ de eşlik ettiler.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan köy kahvehanesinde bir araya geldiği vatandaşlara “sizlerin sorunlarını dinlemek, hal ve hatırınızı sormak için buradayım. Daire müdürlerimiz de yanımızda. Sorunlarınızı, dertlerinizi dinlemeye geldik. İhtiyacı, derdi sorunu olan çekinmeden söylesin. Sizler için buradayız” dedi.

Kaymakam Dr. Gödekmerdan önce Mahalle Muhtarı Sedat Furma’dan mahalle ve eksikleri hakkında bilgiler aldı. Daha sonra vatandaşlara söz veren Dr. Gödekmerdan sorunları tek tek dinleyerek not aldı ve sorunların çözümlenmesi için talimat verdi.

Okul Yaptıran Hayırseverlere Plaket

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan Yukarı Mazı ve Aşağı Mazı’da okul yaptıran hayırseverlere plaket takdim etti. İlk önce Yukarı Mazı İlkokulunda hayırsever Emin Palalı’ya yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti ve plaket takdim etti. Daha sonra aşağı Mazı Köyünde Özcan-Duran Karagöl Ortaokulunu ziyaret eden Kaymakam Dr. Gödekmerdan, okulu yaptıran Özcan Karagöl’e teşekkür ederek çiçek ve plaket takdim etti.

Kaymakam Dr. Gödekmerdan yaptığı açıklamada;

“Mahallelerimize kazandırılan bu okullar geleceğimize yön verecek, çocuklarımıza hizmet edecek. Özcan Hanım’a çok teşekkür ediyorum. Merhum değerli eşi Duran Karagöl’ü de rahmetle anıyorum. Bu önemli eserleri bizlere kazandırdığınız için sizlere minnettarız” dedi.

Hayırsever Özcan Karagöl “Rahmetli eşimin ismini bu okul ile yaşatıyorum. Çok gururluyum. Sayın Kaymakamımızı okulumuzda görmekten mutluluk duyduk. Çocuklarımız için elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu