GündemManşet

GAZİLERDEN TERÖR PROTESTOSU

vlcsnap-error748Bodrum Gaziler Derneği üyeleri Beşiktaş’ta yaşanan hain saldırıyı lanetle kınadılar.

Bodrum Belediye Meydanında sessiz protesto yapan Gaziler daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundu.

İstanbul’da yaşanan terör saldırısı dolayısıyla Bodrum’daki gaziler şehitler için saygı duruşunda bulunup polislere karanfil dağıttı.
TÜMGAZİDER Bodrum Şubesi ile bazı sivil toplum örgütleri Belediye meydanında, terör saldırısında şehit olan 44 şehit için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. Meydana inen gaziler şehitleri anarak bir süre sessizce eylem yaptı.

TÜMGAZİDER Bodrum Şubesi Başkanı Kıbrıs Gazisi Hasan Külcü saygı duruşu öncesinde yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“İsimlerini vermek istemiyorum, bütün terör örgütlerini ve bu terör olayını yapanları nefretle lanetle kınıyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.”

Yaklaşık 20 dakika boyunca sesiz protesto yapan gaziler ve dernek başkanları daha sonra Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. Ellerinde karanfillerle ilçe Emniyet Müdürü Can Candaş’ı ziyaret eden gaziler Türk bayrağı ve kırmızı karanfil hediye ettiler.

Şehitler adına Türk Bayrağını teslim alan İlçe Emniyet Müdürü Candaş’a bayrağı 3 kez öpüp anlına koyarak teslim aldı. Candaş, terör eyleminde bulunanlardan intikamlarını alacaklarını söyleyerek şöyle konuştu:

“Hiç kimsenin yanına bu kalmaz, devlet bırakmaz bunun peşini. Bu it soyları, hainler, ne olduğu belirsiz olan varlıklar, köpek gibi onursuzca ölecek ve yok olup gidecekler. Bu ülke bu bayrak her daim var olacak.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu