Manşet

Midtown AVM’de Çocuk Şenliği

 

Midtown Alışveriş ve Yaşam Merkezi, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyet ilkelerini ve değerlerinin verdiği sorumlulukla çalışmalarına devam ediyor.

Bu bağlamda; Atatürk’ün geleceğin Türkiye’sini inşa edecek değerli çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası kapsamında Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkılarıyla “Geleceğin İzleri: Minik Fırçalar Büyük Hayaller Karma Resim Sergisi”  19-28 Nisan tarihleri arasında Midtown Plaza binasında ziyaretçilerini bekliyor.

23 Nisan bayram coşkusunu, neşesini ve hayal gücünü yansıtan küçük ressamların renkli dünyalarına birlikte adım atabileceğimiz sergide; Muğla bölgesinde bulunan 126 okuldan 500’e yakın eser bulunuyor.

Birbirinden değerli eserlerin bulunduğu sergi; 12:00 – 20:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Bu sergiyi gezen herkes, çocukların bakış açısından sanata dair yeni bir pencere açacak ve onların renkli dünyalarında keyifli bir yolculuğa çıkacak.

23 Nisan Çocuk Bayramı Haftası Midtown Çocuk Balosu ile devam edecek

Çocuk Bayramı coşkusu 21 Nisan, Pazar günü 13:00’da başlayacak ve gün boyu sürecek Çocuk Balosu ile Midtown Plaza’da devam edecek. Pinokyo müzikalinden, dans gösterilileri interaktif oyunlar ve birbirinden eğlenceli Showların olacağı baloda, tüm gün sürecek ücretsiz etkinliklerle çocuk bayramın tadını doyasıya çıkaracaklar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu