ÇevreGündemManşet

YAĞIŞLI HAVA GELİYOR

Bdrum-Fırtına-SağanakBodrum’da da etkili olan soğuk hava gece saatlerinden itibaren yerini yağışlı havaya bırakacak.

Yaklaşık 3 haftadır Kuzey yönlü rüzgarlar nedeniyle etkili olan soğuk hava bugünden (Salı) itibaren Güney’den esecek rüzgar ile biraz yumuşayacak. Çarşamba öğle saatlerinden itibaren bulutların gökyüzünü kaplaması beklenirken, Çarşamba akşam saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayacak yağışlı hava Perşembe tüm gün boyunca devam edecek. Cuma günü Lodos fırtınasının beklendiği Bodrum’da fırtınanın ardından da yağış bekleniyor.

Son yılların en kurak kış dönemini geçiren Bodrum’da beklenen yağmur özellikle tarım ile uğraşanlar tarafından sevinçle karşılanırken, beklenen yağmurun zaman zaman gökgürültülü sağanak şeklinde yağması tahmin ediliyor.

Yaklaşık 3 haftadır 15 derecenin üzerine çıkmayan sıcaklıkların Çarşambadan itibaren hafta sonuna kadar 18-19 dereceye çıkması tahmin edilirken, en düşük sıcaklığın ise 9-10 derece dolaylarında olması tahmin ediliyor.

Bodrum’da etkili olacak yağışlı havanın ardından ise yeni bir soğuk hava dalgasının etkili olması tahmin ediliyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu