GündemHayatManşetSiyaset

BABA ARAS YAKIN TAKİPTE…

CHP Bodrum Belediye Başkan adayı Ahmet Aras’ı, 84 yaşındaki babası Şevket Aras yakın takibe aldı. Baba Aras, oğlunu bir an bile yalnız bırakmıyor.

Seçimlere 28 gün kala Bodrum’dan Belediye Başkan adayı Olarak gösterilen Ahmet Aras’a herkesimden destek yağarken, en büyük destekçisinin babası olduğu ortaya çıktı.

Bodrum’un eski muhtarlarından olan ve her kesim tarafından sevilen 84 yaşındaki Şevket Aras, oğlunu adım adım takip ederken bilgi ve birikimiyle de CHP Bodrum Belediye Başkan adayı Ahmet Aras’a destek oluyor. Oğlunun kısa bir süre önce aday edildiğini ifade eden Baba Aras, “Uzun yıllar Ortakent’te muhtarlık yaptım. Bodrum’un sorunlarını çok iyi biliyorum. Oğlumda benim bilgi ve birikimimden yararlanıyor. Bodrum’un çok sorunu var. Bu sorunları oğlumun çözeceğine inanıyorum. Seçim süresince oğlumu adım adım takip ettim. Seçimlerden sonra da takip etmeye devam edeceğim. Verdiği sözlerin en yakın takipçisi ben olacağım” dedi.

Kaynak:bodrumsoz.com

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu