GündemManşetSpor

ABLALARININ İZİNDE EMİN ADIMLARLA İLERLİYORLAR

Bodrum’a geçtiğimiz sezon büyük bir gurur kaynağı olan Yalıkavak Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı süper ligde başarıdan başarıya koşarken, Türkiye Bayanlar Süper Gençler Ligi’nde top süren Yalıkavak Spor Kulübü Genç Bayan Takımı, ablalarının izinden giderek Bodrum Bayrağını başarılarıyla ligde dalgalandırıyorlar.

Türkiye Bayanlar Süper Gençler Ligi 3. Etap karşılaşmaları kapsamında Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda bugün oynanan İzmir Büyükşehir karşılaşmasını zorlanmadan rkibini 24-33 mağlup eden Denizin Genç Kızları, ligde büyük bir avantaj elde etmiş oldu.

Ankara ve Aksaray’da oynanan ilk iki etapta gösterdiği başarıyla Bodrum’u dış sahalarda gururlandıran Yalıkavak Spor Kulübü Genç Bayan Takımı, 28 Mart 2019 (yarın) 10.45’te oynayacağı Ardeşen Gençlik Spor maçını kazandığı takdirde Türkiye Bayanlar Süper Gençler Ligini, Türkiye İkincisi olarak tamamlayacaklar.

Yalıkavak Spor Kulübü Başkanı Mehmet Esen, genç kızlara destek olmak ve kendi sahamızda ikincilik kupasını hep birlikte kaldırmak için Bodrum’lu sporseverleri, Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’na davet ediyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu