GündemManşetSiyaset

KAYNAR:”ESNAFIMIZIN UMUDU OLDUK”

Demokrat Parti (DP) Bodrum Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Kaynar, gün boyu esnaf ziyaretleri yaptı. Bodrum esnafını rahat ettirecek projeleri olduğunu söyleyen Kaynar; “Esnafımızın umudu olduk” dedi.

DP Bodrum Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Kaynar Bodrum esnafını ziyaret etti. Gün boyu ziyaretlerini sürdüren Kaynar, yoğun ilgiyle karşılaştı. Tabela vergileri, ecrimisil gibi konuların esnafın belini büktüğünü söyleyen Halil İbrahim Kaynar; “zaten ekonomik olarak ağır yük altında olan esnafımız, bir de tabela vergileri, yüksek su parası, yüksek ecrimisil ücretleri yüzünden iyice bunalmış. Çoğu esnafımızın dayanacak gücü kalmamış. Vaatten çok icraat bekliyorlar, umut bekliyorlar. Yasalar çerçevesinde biz üstümüze düşeni yapacağız. Yetkimiz yok deyip işin içinden sıyrılmayacağız. Gerekli kurumlarla sürekli istişare içinde olup esnafımızın belini büken zorlukları ortadan kaldıracağız. Bodrum’da tabela vergisini ödeyemediği için icralık olan ve arabasına el konula esnafımız var. Olacak iş değil. Bizim belediye başkanlığımızda böyle şeyler yaşanmayacak. Yetkimizin olmadığı konularda da yetkili kurumların gerekirse kapısında yatıp esnafımızın şartlarını düzelteceğiz” dedi.

Kendisinden esnaf olduğunu belirten DP Bodrum adayı Kaynar; “Esnafımız kendisiyle aynı dili konuştuğumuzu görüyor. Bu bile kendilerine iyi geliyor. Aldığımız olumlu tepkilerden yola çıkarak rahatlıkla söyleyebilirim ki biz esnafımızın umudu olduk. Onların güvenini boşa çıkarmayacağıma söz veriyorum” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu