GündemManşetSiyaset

DİLLERE DESTAN TURGUTREİS’E YAZIK OLUYOR

Demokrat Parti (DP) Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Kaynar ekibiyle birlikte Turgutreis seçim ofisini açtı. Büyük coşku içinde geçen açılışta Kaynar Turgutreis’e verdiği sözü bir kere daha hatırlatarak; “Başkan seçilirsem ilk işim Turgutreis olacak” dedi.

DP Bodrum Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Kaynar, belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte Turgutreis Pazar yerinde bulunan seçim ofisini açtı. Haftanın ilk iş günü olmasına rağmen açılışa Turgutreisliler büyük ilgi gösterdi. Açılışta konuşan Kaynar Turgutreis’e verdiği sözü bir kere daha hatırlatarak; “Bodrum Yarımadası’nın her yerini karış karış geziyoruz. Her gittiğim yerde söylüyorum, burada bir kere daha tekrar edeceğim; eğer sizlerin teveccühü ile başkan seçilirsem ben ve ekibimin ilk işi Turgutreis olacak. Çünkü Turgutreis unutulmuş. Turgutreis hizmete aç. Ben hemen her gün Turgutreis’e geliyorum, gördüklerim beni çok üzüyor. Bu kadar güzel ve potansiyeli olan bir beldeye bu sorunlar yakışıyor mu? Hemen her sokakta problem var. Alt yapı yok, yollar bozuk. Şu Pazar yerinin haline bakın! Dillere destan Turgutreis pazarına bu ilkellik yakışıyor mu? 5 yıl boyunca Muğla Büyükşehir Bodrum’u unutmuş. Ama en çok Turgutreis’i unutmuş! Burada işimiz çok ama biz zoru severiz. O yüzden Turgutreis’ten başlamak istiyorum, çünkü en çok sorun burada var. Ama lütfen rahat olun, bana güvenin. Size sizin kadar güzel bir Turgutreis sözü veriyorum” dedi. Başkan adayı Halil İbrahim Kaynar seçimlerde ki iddiasını Turgutreis’te de tekrarlayarak; “her geçen gün artan ilgimizle oyumuz yüzde 45. Allah’ın izni sizlerin desteğiyle biz bu seçimi kazanacağız” dedi.

Halil İbrahim Kaynar açılıştan sonra yöresel türkülere eşlik ederek oyun oynadı. DP Turgutreis seçim ofisinin açılışı festival havasında geçti. Kaynar daha sonra Turgutreis esnafını ziyaret etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu