GündemManşetSiyaset

MEHMET TOSUN’DAN KOCADON VE KAYNAR’A ZİYARETİ

İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, Demokrat Parti Bodrum Seçim Ofisi açılışı sonrası hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Mehmet Tosun, DP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon ve DP Bodrum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Kaynar’a hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılar diledi.

Mehmet Tosun’un, Neyzen Tevfik Caddesi üzerinde açılan DP Bodrum Seçim Ofisi ziyaretinde konuşan Mehmet Kocadon, “Ne Mehmet başkan nede ben yeni belediye başkan adayı değiliz. Mehmet başkan 10 yıl yaptı, benim 20’inci yılım. Benim, büyükşehir yasasından dolayı çok canım yandı. Bunun için Bodrum’da seçilecek arkadaşıma şu garantiyi veriyorum; Bodrum Belediye Başkanlığına kim gelirse, elimden geldiği kadar yasaların bana vermiş olduğu yetki ve takdir hakkımı kullanaraktan gelir paylaşımı yapma sözü veriyorum. Göreceksiniz müthiş bir ilçe büyükşehir diyalogları sağlanacak. Bunun için ben Mehmet kardeşime, şimdiden hayırlı olsun diyorum, kolay gelsin diyorum ve inşallah mutlu sona ulaşır diyorum. İyi de çalışıyor, çok koşuyor. Bu işte çalışan, hak eden kazanıyor, bunun içinde kendisini performansından dolayı kutluyorum” dedi.

Kocadon’un ardından konuşan İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun ise şunları söyledi;

“Her şeyden önce başkanım şu an Bodrum Belediye başkanı ve 31 Mart’a kadar da böyle devam edecek. O günden itibaren biz kazandığımız takdirde hiçbir zaman kendisine olan sevgimiz ve saygımızdan eksikliğimiz olmaz. Biz kendisini seviyoruz. 20 yıl dile kolay 20 yıl belediye başkanlığı yapmış bir belediye başkanımız ve bizimde hemşehrimiz. Gönlümüzde, bir hemşehrimizin Muğla’yı yönetmesini ister. Bunu da defalarca dile getiriyoruz. Tabi ki ittifaklara saygımız var, ama en güzel ittifakı halk sandıkta yapacaktır diye düşünüyorum. Bu konuda inşallah başarılı olursunuz başkanım ve inşallah beraber çalışırız. Biz demokrasiye inanıyoruz, Bodrum’da ki insanların sağduyusuna inanıyoruz, hayırlı olsun, Allah utandırmasın.”

DP Bodrum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Kaynar’da İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek başarılar diledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu