GündemManşet

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE DEVAM EDİYOR

Muğla Valisi Esengül Civelek başkanlığında Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Vali Esengül Civelek’in yanı sıra; Vali Yardımcıları Turgut Çelenkoğlu, Rıza Dalan, ilçe kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, İl Sağlık Müdürü İskender Gencer, kurum üyesi kurumların temsilcileri ve ilçe sağlık müdürleri katıldı.

Toplantıda; İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen Narkotik Eğitim Tırı Projesi kapsamında yürütülen çalışmalar ile alkol ve madde bağımlılarına, aile ve yakınlarına psikolojik destek ve sosyal hizmet desteği sunan Muğla Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM)’ın bilinirliğinin arttırılması yönünde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verildi. Ayrıca bağımlılıkla mücadelenin başında gelen tütün kontrol çalışmalarının zamanında etkin ve kesintisiz bir şekilde devam etmesi amacıyla yeni uygulamaya konulan denetim planı hakkında katılımcılar bilgilendirildi.

Toplantı karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu