AsayişGündemManşet

ACILI BABA HASTANEYİ İNLETTİ

Ali SahadinBodrum’da yasa dışı yollardan Yunanistan’a geçmek isteyen kaçakları taşıyan teknenin batması sonucu hayatını kaybedenlerin cesetleri otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

Yalıkavak Mahallesi Kiremit Adası’ndan Yunanistan’ın Kos Adası’na geçmeye çalışan kaçakları taşıyan teknenin batması sonucu 13’ü çocuk toplam 18 kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Cesetlerden 8’i Bodrum Devlet Hastanesi, 5’i Acıbadem Hastanesi, 4’ü ise Özel Bodrum Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olaydan sağ olarak kurtulan Irak uyruklu Ali Sahadin adlı sığınmacı, hayatını kaybeden eşi ile en küçüğü 8 aylık, en büyüğü 8 yaşındaki  6 çocuğunu teşhis için Bodrum Devlet Hastanesi morguna getirildi.

Hayatını kaybeden kişilerin içinde eşi ve 6 çocuğunun olduğunu gören Iraklı baba, büyük üzüntü yaşadı. Feryatlarıyla hastane bahçesini inleten acılı babayı polis ekipleri güçlükle sakinleştirdi.

Sahadi’nin ailesiyle birlikte 4 gün önce Bodrum’a geldiği öğrenildi.

Olayda hayatını kaybedenler savcının incelemesinin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

Öte yandan, olayla ilgili teknede sağ olarak kurtulan ve kaçakların geçişine aracılık ettiği iddia edileb bir Suriye uyruklu kaptan gözaltına alındı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu