AsayişGündemManşet

TAMİRCİ, ESKİ MÜŞTRİSİNİN ARACINI YAKTI

Bodrum-araç kundaklamaBodrum’da sabaha karşı bir otomobil kundaklandı. Aracı yakan kişinin, aracın eski tamircisi olduğu ortaya çıktı.

Bodrum’da asgari ücretle çalışan bir gencin, 4 yıl boyunca para biriktirip aldığı arabası tamirci kurbanı oldu. Konacık Sanayi sitesinde tamirhanenin önünde park halinde bulunan otomobil yangın sonucu kullanılmaz hale geldi.

İlçede bir giyim mağazasında satış personeli olarak çalışan Hakan Yakartaş, bir kısmını biriktirdiği bir kısmını da kredi çekerek aldığı aracını bakım için sanayide bir tamirciye götürdü. Tamircinin hizmetinden memnun kalmayan Yakartaş aracını başka bir tamirciye götürdü.

Bu duruma öfkelenen tamirci, sabah karşı alkollü bir şekilde aracın bulunduğu yere gelerek aracı kundakladı. O anların işyerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendiğinden habersiz rahat tavırlar sergileyen kundakçı tamirci aracı yakabilmek için uzun uğraş verdi.

Zanlı ilk olarak aracın çevresinde dolaştıktan sonra kapısını açmak için uğraşıyor. Daha sonra çevreden bulduğu plastik atıklarla önce aracın ön tarafından daha sonrada arka lastiğinden aracı yakmak için çalışıyor. Yaklaşık 45 dakika uğraşan kundakçı sonunda amacını ulaşıyor. Alevlerin sardığı otomobil dakikalar içinde küle dönüyor.

Olayı haber alan araç sahibi Hakan Yakartaş, aracının başına geldiğinde ise iş işten geçmişti. Gözyaşları içinde yaşananları anlatan Yakartaş, gözü gibi baktığı otomobilini babasına vermekten bile çekindiğini söyledi. Yakartaş gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Aracımın bakımını başka bir usta yapıyordu ancak o tamirciden memnun kalmadığım için akşam başka bir tamirciye getirip bıraktım.  Adam kendi kafası güzelken gece geliyor burada ellerinde torba, yanacak koltuk, filtre ne buluyorsa artık eline geçiyor. Birkaç sefer deniyor, önden deniyor arkadan deniyor. Önce önden deniyor yakamıyor, başarısız kalıyor. Sonra arkadan aynı şeklide denemeye başlıyor ve ekstradan yanmadığı için sonra oradan filtre buluyor koltuk buluyor arabayı bildiğiniz kundaklıyor yani. Benim hiçbir şekilde adamla zaten kendi alakalı borcu alacağı, sonuna kadar bütün emeğini vermiştim zaten arabayı yaparken de. Kendim asgari ücretle geçinerekten kendi emeklerimle, oradan buradan arttırarak yaptım, gitti yani.”

Olayın hemen ardından yakalanan kundakçı tamircinin Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri devam ediyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu