AsayişGündemManşet

CESET SAYISI 4’E YÜKSELDİ

Göçmen-bodrumBodrum’dan  Yunanistan’ın Kilimli (Kalimnos) Adası’na yasa dışı yollarla geçmeye çalışırken tekneleri batarak kaybolan kaçaklardan bir kişinin daha cesedine ulaşıldı.

Kilimli Adası’na geçmeye çalışan mültecilerin bulunduğu tekne cuma sabaha karşı batmıştı. Türk ve Yunan sahil güvenlik botları, uçak ve helikopterle Çatal Adası, Topan Adası ve  Kardak kayalıkları bölgesine giderek arama kurtarma çalışması yapmıştı. Olay günü 16 kişi sağ kurtarılmış 8 kişi kaybolmuş ve 2 kişinin ise cansız bedenine ulaşılmıştı. Bölgede devam eden arama çalışmaları sonucunda dün öğlen saatlerinde Kadıkalesi koyunda 1 erkek cesedi daha bulunmuştu.  Kardak civarında devriye gezen Sahil Güvenlik botu bugün sabah saatlerinde 1 erkek cesedine daha ulaştı. 30’lu yaşlarda olan erkek cesedi denizden çıkarılarak otopsi için  Muğla  Adli Tıp Kurumuna gönderildi.Kayıp olan mülteciler için bölgede yapılan arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu