ÇevreGündemManşet

BU SEFER ORTAKENT YOLUNDA PATLADI

yine_boru_yine_patlama (1)Bodrum’da akşam saatlerinde bir su borusu patlaması daha yaşanırken, oluşan dev çukur bir motosikleti yutarken, genç sürücü ölümden döndü.

Bodrum’da bu yaz yaşanan su sıkıntısı patlayan borular nedeniyle bitmek bilmiyor. Torba Kavşağında patlayan boru nedeniyle Bodrum genelinde büyük su sıkıntısı yaşanırken, yapılan çalışmalar sonucunda önceki gün ilçeye yeniden su verilmişti.

Bitez-Ortakent yolu üzerinde yeni bir patlama meydana geldi. Yaşanan patlama sırasında motosikleti ile yoldan geçen genç sürücü Ömer Değercan bir anda yolda suyun oluştuğunu belirterek şunları söyledi:

“Olay 3 saniye içinde filan gerçekleşti. Bende hemen üzerinden indim kenara geçtim ve motorum o anda sulara gömüldü.”

Olay anında caddede ilerleyen bir minibüsün şoförü Gökhan Güngör ise dev çukura düşmekten son anda kurtulduklarını ve motosiklet sürücüsünün de son anda kurtulduğunu söyledi. Güngör ayrıca olay anında İtfaiyeden yardım istediklerini ancak telefonun suratlarına kapandığını belirterek şöyle konuştu:

“Tam o anda geri vitese taktım çıkmak istedik ama yol çöktü. Su birden fışkırdı kapıya kadar gelmeye başladı. Biz o an itfaiyeyi aradık. İtfaiye biz hiçbir şey yapamayız deyip telefonu suratımıza kapattı. Yani o an bize biz hiçbir şey yapamayız deyip bizi zabıtanın eline bıraktı. Allah razı olsun bir abi pikap ile yanaşıp bizi halat ile çekti ve minibüsümüzü kurtardı”

Saat 17:45 civarı patlayan boru nedeniyle cadde tamamen trafiğe kapatılırken, araçlar ara sokaklardan ilerledi. Yoldan geçen tatilcilerde duruma tepki gösterirken, yaklaşık 3 metre derinlikte ve 10 metre genişliğinde oluşan çukurun içinde kalan motosikleti çıkarmak için uzun uğraşlar verildi. MUSKİ’ye ait bir vidanjör çukurun içindeki suyu boşaltırken, bölgeye gelen bir vinç motosikleti bulunduğu yerden çıkardı.

Öte yandan patlayan boru nedeniyle Ortakent-Yahşi Mahallesi’nde su sıkıntısı yaşanacağı öğrenilirken, MUSKİ ekiplerinin bölgede hemen çalışmalara başlayacağı bildirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu