ManşetSpor

Haydi, Bodrum Denizin Kızları Desteğini Bekliyor

Yalıkavak Spor, Lideri Ağırlayacak

 

Bodrum’un hentbol sahalarındaki başarılı temsilcisi Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, THF Kadınlar Süper Ligi 2023-2024 Sezonu ikinci devre maçlarının ikincisinde lig birincisi Konyaaltı Belediyesi ile kendi evinde puan almak için mücadele edecek.

Ligin ilk devresinde 11 maçtan dokuzunu galip olarak tamamlayarak, ligde averajla 2. Sırada bulunan Denizin Kızları, 13. Hafta mücadelesini 7 Ocak Pazar Günü saat 17:00’de Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda oynayacak. Lig birincisi ve namağlup Konyaaltı Belediyesi karşılaşmasında Bodrum’un desteğini bekleyen Denizin Kızları, geçtiğimiz gün Kastamonu Belediyesi’nin Yenimahalle Maçında aldığı mağlubiyetiyle, sıralamada yükseldiği ikinciliği korumak için puan mücadelesi verecek.

Denizin Kızları Yalıkavak Spor Hentbol Takımı’nın deneyimli antrenörü, Kıvanç Özcan 7 Ocak Pazar günü gerçekleşecek olan müsabaka öncesi verdiği demeçte, takımının durumu, rakip Konyaaltı Belediyesi ve hedefleri hakkında detaylı açıklamalarda bulundu.

“RAKİBİMİZİN GÜÇLÜ OLMASI BİZİ MOTİVE EDİYOR”

Özcan, açıklamasına takımının son durumunu değerlendirerek başladı. Açıklamasında; “Oyuncularımız, büyük bir özveriyle antrenmanlara devam ediyorlar. Hem fiziksel hem de zihinsel olarak hazırız. Konyaaltı gibi güçlü bir takıma karşı oynayacak olmamız bizi daha çok motive ediyor. Taraftarlarımızdan aldığımız destekle birlikte, bu müsabakadan galip ayrılmak için sahaya çıkacağız.” dedi.

Takımının hedefleri hakkında da konuşan Özcan, “Bu maçtan galibiyetle ayrılarak ligdeki yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz. Oyuncularımın azmi ve yetenekleriyle birleştiğinde ortaya çıkacak olan performans, sadece sahada değil tribünlerde de coşkulu bir atmosfer yaratacaktır. Bu maç, sadece skor anlamında değil, aynı zamanda takım olarak birlikte kazanma arzumuzu gösterme fırsatımızı da içeriyor.” ifadelerini kullandı.

Açıklamasında Taraftarlara da seslenen antrenör Kıvanç Özcan, “Taraftarlarımızın desteği, maçın kaderini belirleyen önemli unsurlardan biridir. Onların coşkulu ve etkileyici desteği, oyuncularımıza büyük bir motivasyon kaynağı olacaktır.” diyerek taraftarları maça davet etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu